Nochio

Nochio

Dette er en valnøddeliqveur, som du ikke må misse. 

En liqveur, som i dén grad har fundet ind i vores snapsesortiment. Rund i smagen, med små toner af kaffe, brunkager. og jul.



Til desserter, som ren nydelse eller til, at imponere med - den kan det hele.



Trækketid: 2 måneder.


Modningstid: Drikkeklar efter filtrering, MEN vinder bestemt ved lagring et par år


12 grønne valnødder


300 g god honning fra din lokale biavler


½ stang vanilje


4-5 hele nelliker


1 stang kanel


10 hele mørkristede kaffebønner


1/7 muskatnød


1 flaske vodka

Nødderne skæres i kvarte og alle ingredienser kommes i et stort henkogningsglas.


Hver dag, til sukkeret er opløst, rystes glasset grundigt. Herefter åbnes glasset en gang ugentligt og når det er lukket igen, rystes der grundigt.


Filtreres i en finmasket sigte og stilles mørkt yderligere et par måneder. Så filtreres gennem et klæde og Nichio er drikkeklar. Men lad den gerne stå gemt et par år, det bliver den ikke ringere af.