Påskesnaps


1 spiseske akaciehonning

1 vanillestang

2 økologiske citroner

4 stængler citronmelisse

6 cm lakridsrod

10 stk. safran tråde

1 flaske vodka


Skræl den gule skræl af citronen, uden det hvide kommer med.

Klip citronmelissen 2 cm over jorden og put det, sammen med de øvrige ingredienser i en egnet beholder.

Tilsæt vodka.


Rystes i ny og næ.


Trækker ca en uge og filtreres. Er drikkeklar umiddelbart efter filtrering, men vinder ved modning.


Filtreres og flaskes op på egnet flaske, med etiket.

Vinder ved et par måneders lagring modning.


Nem at lave, kan laves hele året og bliver hurtigt populær.


En smangfuld oplevelse, som kommer på vores påskebord år efter år.


Jeg brygger den på citronmelisse fra supermarkedet og de resterende ingredienser findes som regel i husholdningen.


Prøv den sammen med røde sild i gode venners lag.

Påskesnaps