Julesnaps


1 stk. økologisk appelsin

1 vanillestang

1 kanelstang

1 stjerneanis

2 nelliker

5 kardemommekerner - maksimum!

1 flaske vodka


Trækketid: 14 dage, ikke længere.

Bør modne 6-8 uger, før servering.


Appelsinen skrælles som en kartoffel, uden det hvide under skallen kommer med.

Flæk vanillestangen og skrab kernerne ud.

Bland alle ingredienser i egnet beholder og tilsæt vodka.

Rystes dagligt.

Filtreres og flaskes op på egnet flaske, med etiket.



Her får du en snaps med alle julens smage. Og når den har modnet, gerne et halvt år, eller mere, vil den glæde de fleste og klæde ethvert bord.


Denne snaps vil ændre sig meget i smagen ved modning.


For at opnå optimal smag til jul, stilles den til trækning i god tid.


Kan hvis man føler det er nødvendigt, sødes med lokal Dansk honning, fra din lokale biavler, men vent med det til mindst en måned efter filtrering.

Julesnaps